Anita van den Berg

Energetische praktijk voor mens & dier

Wie ben ik

Mag ik mij even aan u voorstellen?

Mijn naam is Anita van den Berg, 59 jaar en ik woon met mijn gezin in Zutphen. Ik werk als medium/magnetiseur en heb een praktijk aan huis in Zutphen en op een buiten-locatie in Vethuizen (naast Zeddam).
In mijn praktijk help ik mensen op energetisch en paranormaal vlak bij diverse problemen / belemmeringen.
Ook begeleid ik regelmatig met opstellingen / systemisch werken, zowel 1 op 1 als ook met groepen. Met en zonder paarden.
(Paarden zijn zeer sensitief en laten van nature het ongeziene zichtbaar worden. Door de wei in te stappen word je een onderdeel van de kudde. Er wordt automatisch gestreefd naar heelheid en de authentieke kern van alle ‘kuddeleden’.)

Van jongs af aan ben ik mij bewust van een spirituele, paranormale wereld naast ons aardse bestaan en komen de emoties en pijn en het lichamelijke en/of geestelijke ongemak van een ander, zowel van mens als dier, bij mij binnen. Zo ook beelden, geuren, en geluiden welke voor anderen vaak niet waarneembaar waren.

Anita van den Berg

Als kind vond ik het niet prettig en kon ik het moeilijk een plek geven.
In mijn pubertijd kwam het magnetiseren op mijn pad, intuïtief wist ik waar mijn handen moesten zijn om pijn weg te strijken. Ook merkte ik dat ik met dieren kon communiceren en soms boodschappen binnen kreeg. Vooral in het begin vond ik dat verwarrend, net of iemand anders toegang had tot mijn gedachten.

Pas rond mijn dertigste ben ik mij echt verder gaan verdiepen in het paranormale.
Door mij meer in het spirituele en paranormale te verdiepen leerde ik mijn gaven ook makkelijker te accepteren en verder te ontwikkelen.  

Ik leefde mijn leven en werkte in diverse administratieve en commerciële functies, van uitvoerend tot leidinggevend en in 2008 ben ik gestart als ondernemer om mijn eigen bedrijf op te zetten (StageCare). Het spirituele en paranormale deel hield ik een beetje op de achtergrond.

Uiteindelijk besloot ik het roer compleet om te gooien en mijn sensitiviteit en mogelijkheden niet meer weg te drukken maar het bewust op te pakken.
Door trainingen, cursussen, hulp van anderen en vooral het ermee leren leven en werken, het actief inzetten en integreren in mijn leven, heb ik ze verder mogen ontwikkelen en finetunen. Anno nu zet ik het in waar nodig, zowel voor mens als dier.

Inmiddels, een flink aantal jaren verder, ben ik blij dat ik het heb leren omarmen en ben ik er immens dankbaar voor.
Ik voel mij bevoorrecht om hier anderen mee te mogen en kunnen helpen.

Facebook0