Anita van den Berg

Energetische praktijk voor mens & dier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online opstelling (via Zoom)

20 juni 2023 @ 19:30 22:00

Dinsdagavond 20 juni as. organiseer en begeleid ik weer een online (familie)opstelling / Systemisch Werken.

Aanvang 19:30 uur.
Eindtijd 22:00 uur.

Wees welkom!

Kosten:
vrijwillige bijdrage
(op basis van Pay-What-You-Feel, je bepaald zelf je bedrag en betaalt achteraf via een ‘open’ betaalverzoek)

Over opstellingen/Systemisch werken:
Als mens hebben wij dagelijks te maken met systemen en de plek die je binnen een systeem inneemt. Die systemen kunnen oa zijn, gezin, familie, school, werk, vrienden. En al deze systemen hebben weer hun eigen dynamiek en regels. Sommigen hiervan zijn zichtbaar en heel expliciet maar er zijn ook onzichtbaar terwijl je daar wel mee te maken hebt. Doet het wat met je, bewust maar vaak ook onbewust.
Door het opstellen van een systeem worden de dynamiek en de diverse lagen die spelen zichtbaar en voelbaar. Een opstelling geeft iemand inzicht waar hij/zij staat en wat het met de persoon doet.
Onderlinge verhoudingen worden zichtbaar en nieuwe inzichten bieden de mogelijkheid om oude patronen of blokkades los te laten.

Handig om te weten…
Voor de online opstelling maak ik gebruik van Zoom , een videochat programma waarmee ook met grotere groepen gewerkt kan worden. Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt, een microfoon en camera.

Ben jij er ook bij op dinsdag 20 juni as. ?

Een kort verslag cq indruk van een vorige online opstelling staat op mijn pagina op Facebook. https://www.facebook.com/209494226091281/posts/1303126130061413/?d=nst

Heb je een vraag die je wilt opstellen of wilt je d.m.v. een opstelling inzicht krijgen over een bepaald thema wat speelt?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Facebook0